Știți ce îmi place mie la faza asta cu Coldea? Înainte de orice, eu habar nu am cine e Coldea, numele l-am auzit din când în când prin stiri, iar din cărțile lui Pavel Coruț am auzit că e de fapt șeful serviciului de informații interne, numărul 1 e doar de fațadă, numărul 2 e cel ce e la butoane.

Și acum, după ce ne-am lămurit, să revenim la această minunată cugetare pe care o cuget de când am citit că domnul Coldea fuse suspendat pentru că pușcăriabilul fugar Sebi Ghiță a declarat că mergeau la bairame și chiulabale.

Trăim în țara în care, dacă un pușcăriaș declară că îl știe pe șeful SRI, ceilalți șefi de la SRI îl suspendă pe șeful SRI, pentru că declarația pușcăriașului este foarte importantă, se știe că toți pușcăriașii este ei cei mai cinstiți și li s-a întâmplat cele mai nasoale lucruri fiind ei fără de pată și fără de prihană, nu?

Voi nu mai țineți minte când Vântu l-a pus pe Ghiță administrator la Realitatea TV și Ghiță i-a furat lui Vântu televiziunea și a făcut RTV, inițial Răitaru TV, după care RomâniaTV simplu, că rentează să fii senator, cumperi ce decizii de la CNA vrei tu, nu?

Mă gândeam eu.