De asta nu e bună.
În imagine o aveți pe Elena Mizulina, deputat rus. Elena Mizulina este inițiatoarea legii împotriva persoanelor gay. Dacă nu știați, în rusia, e interzis să discuți de bine despre gay, pentru că înseamnă propagandă pro-gay și se pedepsește cu închisoarea.

Elena Mizulina a venit cu o nouă idee măreață, iar deputații ruși au aprobat-o, având o largă majoritate, cu un singur vot împotrivă. În rusia, mulțumită Elenei Mizulina, bătaia în cadrul familiei nu mai este incriminată de lege. Pentru că contrazice valorile milenare ale poporului rus (serios, nu e glumă, chiar așa e formularea)

În fine, e irelevant, cât timp legile rusești rămân în rusia și nu ajung în românia, foarte bine, fie la ei acolo, oricum sunt un popor de alcoolici ce și-ar merita bomba nucleară care să îi reducă puțin.

Ideea e că genul acesta de legi sunt demonstrația a ce înseamnă ca în parlamentul unei țări să existe majoritate absolută. Întotdeauna, în orice legislativ se va găsi o handicapată precum Cristiana Anghel sau Elena Mizulina care să gândească niște legi de genul celei de mai sus.

Și nu uitați, suntem în românia, unde bătaia este aproape unanim acceptată ca model educativ. Credeți că e departe momentul când vreunul din paricopitatele pesediste se va gândi să dea o lege pentru cerșetorii din vaslui și teleorman? Cum ar suna neincriminarea violului în familie? Aia e, e al tău, rămâi cu el, nu? Sau încetarea urmăririi penale (lucru real deja în Libia, parcă, dacă victima se căsătorește cu agresorul. Adică legea o pedepsește la viol pe viață)

Și câți români credeți că ar fi de acord cu așa ceva?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.