Si cu ce va detoxifiati dupa sarbatorile astea nebune?
Mie mi-a gatit fiica un cheesecake de mi-au dat lacrimile ce bun e.
Stafeta e in maini bune…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.

Pe scurt

Loading RSS Feed

19 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1

    Arată super . Bravo ei . Se poate da rețeta? La mulți ani !

  2. #3

    Vai cum arată!!
    Și noi tot ceva de genul…dar cu brânză de migdale și caju

    • – Cum iti dai seama ca cineva e vegetarian?
      – Nu iti dai, iti spune el…

      Anyway… bossule, la cum arata tarta asta, eu cred ca junioara te intrece.

    • #5

      Brânză, ce cuvânt urât. Sper că întotdeauna e numai “brânzică” raw vegană

    • #6

      Pai daca doar la prostii va ganditi…

    • #7

      Branza este un produs rezultat din coagularea lapteului care lapte la randul lui este un lichid albicios produs de glandele mamare ale mamiferelor in rest… numa surogate.

      Daca nu poti din diverse motive (sper ca nu medicale ca atunci e trist) sa mananci astea spune si tu ca ai facut una la fel, dar dietetica. Nu mai aruncati cu branza de migdale si caju ca aia nu e branza.

  3. #8

    tot reteta vreau si eu, aisha!

  4. #9

    Eu vreau cheesecake-ul ca cu reteta nu am ce sa fac decat sa distrug niste branza dulce. Comenzi primiti?

  5. #10

    eu place tare #aishagătește! poste-i lași blogul pe mînă mai des, zic?
    La mulți ani!

  6. #11

    Vreau și eu reteta :))

    • #12

      updatare pentru diabetici = mai putine calorii?

      daca da, sunt ultra-interesat care e secretul.

    • #13

      fara zahar, ce ttraba au caloriile:)

    • #14

      Merci fain. A înlocuit zaharul cu ceva îndulcitor sau l-a scos de tot ?

  7. #15

    cica e cheesecake dupa reteta doamnei Jamilla, updatat pentru alergici la gluten si diabetici.

    • #17

      l-au prins demult, acum se chinuie sa il aduca in romania, ca sa il faca scapat

  8. #18

    Am testat multe rețete de cheesecake. Cel mai bun de departe e făcut după reteta prânz din caserola, citită acum vreo 7-8ani parca, aici pe blog.

  9. #19

    AOLEO CAT DE BINE ARATA! Cred ca-mi fac si eu unul, daca nu-mi pleaca gandul de la el. Mie-mi iese bun ca gust si textura, dar niciodata de facut poze. Bravo ei!