Ce făceam eu acum 9 ani?
Îmi începeam munca de publisher de acum. Adică îmi cumpăram primul calculator în rate, luat dintr-un magazin. Nu vreți să știți cât am plătit pentru el și cât de depășit era când am terminat să le plătesc. Dar na, de-abia mă mutasem la Constanța, iar calculatorul făcut de mânuțele mele îl vândusem în București, ca să am bani de tren și ceva de ciugulit până îmi găsesc de muncă.

Practic, a fost primul pas în direcția a ce este azi omul Cetin și publisherul Arhi. Pasul doi a fost să mă rog de RDS să îmi aducă internet în Poarta 6 din Constanța.

După care au urmat toate încercările pe care le-am bușit în timp. Ceva chestii pe sufx.net, ceva pe blogger.com, când regretatul Little Bro îmi explica ce e ăla un embed și cum se scrie pe un blog, cetin.ro, unde zoso și deea îmi explicau, mai mult sau mai puțin politicos că să iei articole de pe alte situri și să le publici pe situl tău nu e ok și koșer.

După care arhiblogul și restul îl cam știe toată lumea. Prietenul meu blegoo e vinovat de numele sitului, eu venind doar cu Arhi, care e o prescurtare de la nick-ul de mIRC pe care îl foloseam pentru…diverse, în tinerețile-mi zbuciumate.

Nu, nu am fost strălucitor de la început :mrgreen: Am muncit mult ca să ajung aici, am greșit mult față de unii oameni, unii mi-au iertat prostiile și inocența, alții nu au reușit, în pofida eforturilor mele. Dar este cert că, ÎN FIECARE ZI am încercat să fiu mai bun, să scriu mai bine, să înțeleg mai bine lumea din jurul meu.

Nu am nevoie de confirmarea cuiva pentru a realiza asta, sunt suficient de matur ca să înțeleg și să mă înțeleg. Și, spre surprinderea multora, deși am deja atâta timp în spate, fiecare zi este pentru mine o nouă provocare, în fiecare zi caut să fac și să învăț ceva nou. Și reușesc, fac chestii, am început să scriu o carte, am în cap o altă carte, pe care o mai sedimentez, îmi cresc copiii și îmi duc soția de mână pe drumul pe care l-am început împreună.

Mă uit în urmă și pare atât de departe tipul dezrădăcinat și ușor abulic de acum 9 ani, atât de speriat de tot ce era în jurul lui și de tot ce i se întâmpla, încât încep să îi pierd imaginea printre lentilele aburite de aduceri aminte.

Dar să revenim la tabletă.

PC Garage aniverseaza pe 6 Octombrie 2014 9 ani de existenta. M-au întrebat și pe mine cum am evoluat în ultimii 9 ani. Te întreabă și pe tine, cum ai evoluat în ultimii 9 ani, personal și profesional? Cel mai bun comentariu, ales de mine total discreționar prin tragere la sorți, va fi recompensat cu o tableta Lenovo IdeaTab Mix 2.

Iar pe 6 octombrie, de ziua lor, vor rupe piața cu reduceri la mii și mii de produse. Odată face omul 9 ani, nu?

Și o mică istorie a lor.

9 ani de pcgarage

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.