bozgor

Domnii de la UDMR, după ce au reușit să decoperteze de păduri cam 2/4 din românia, au găsit o alăt năzuință. Lupii, urșii și pisicile sălbatice.

Siguranța cetățenilor trebuie să primeze în fața activităților de vânătoare recreativă sau sportivă, iar exemplarele din speciile urs, lup și pisică sălbatică, ce pun în pericol sănătatea și siguranța publică pot fi recoltate sau capturate și în afara perioadelor stabilite pentru derogare, consideră ministrul Mediului și Schimbărilor Climatice, Attila Korodi.

Ia să vedeți voi cum brusc, înainte de fiecare vânătoare a băieților cu bani gen Țiriac, populația de urși din zonă va devenni foarte periculoasă și se va înhăita și cu niște lupi ucigași, care vor pune în pericol siguranța populației.

Și atunci, populația va fi salvată.
Mulțumiim, UDMR, mulțumim din suflet pentru grija nețărmurită. Și mulțumim fiecărui guvern post decembrist că și-o bate cu elan de românia, aducând, an de an, gunoaiele astea la guvernare, neapărat la mediu.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.