Astazi este ultima zi de dieta. Au fost doua saptamani grele, cel putin in prima parte cand am simtit ca innebunesc de foame la un moment dat. Insa, in ultima saptamana, pofta de mancare mi s-a redus simtitor, gusturile la mancaruri mi s-au cam schimbat. De exemplu, aseara ramasesem fara carne de vita pentru gratarul de ora 18:00. Am zis ca merge sa punem niste muschi de porc. Ei, total gresit. Pur si simplu nu am putut sa il mancam. Ni s-a parut atat de gras si gretos, incat am preferat sa mancam o salata si un mar. Si a fost suficient. Ma intreb ce naiba fac cu un porc si jumatate, ce am eu in congelator.
Si, asa cum am promis, va pun si doua fotografii. Prima e facuta cu putin timp inainte de a incepe dieta. A se remarca burtica mai mult decat dolofana. Iar a doua este facuta acum 5 minute. Cred ca este o deosebire vizibila si cu ochiul liber. Totusi, 12 kilograme pierdute, nu sunt chiar asa de putine.
Celor la care le-am trimis dieta le recomand s-o tina. Stiu ca e dificil. Iar eu sunt un tip extrem de pofticios, si vreo 8 zile am visat numai la mici, kentucky, pizza si shaorma.
Dar merita. Rezultatul merita absolut orice efort.
Si nu uitati, daca persoana care te iubeste e alaturi de tine si te sustine, efortul nu mai este atat de mare.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.