Ieri am dus-o pe FoFo la service, să îi mai vopsească din zgârieturile prieteneşti de cheie si din urmele de profesionist al parcărilor pe care i le-am lăsat de-a lungul timpului. După ce am lăsat maşina, am realizat că în afară de 9461 al lui Cristax, nu ştiam nici un alt număr de taxi, la Cristaxi am fost expediat rapid, aşa că am luat-o la picior, până am găsit un taxi staţionat care m-a luat.

În paranteză fie spus, nu, nu merg cu transportul în comun, îmi repugnă, cât timp am bani să merg cu auto sau taxi, îi voi folosi cu încredere în direcţia aceasta.

Revenind la durerea mea, am mers cu taxiul pentru prima dată după foarte, foarte mult timp. Vara, de şi mai mult timp. Deci Loganul respectiv nu avea aer condiţionat de nici un fel. Sau cel puţin asta a susţinut şoferul.

Drept urmare, am mers cu 100 kmph prin oraş, cu toate geamurile deschise, cu muşte care se loveau năuce de dinţii mei fluturânzi, cu pufi de ăia de plop care coexistau cu cele mai intime orificii ale organismului ce forma totul unitar numit Arhi.

De ce taxiurile nu dau drumul la aer condiţionat? Nu ar trebui să fie o obligaţie de bază, aşa cum iarna dai drumul la căldură, vara să dai drumul la aerul condiţionat?