Am râs aseară de aviditatea de senzaţional a populaţiei onlaineze. Cabral dă pe twitter asta:

Peste fix 47 de minute o sa public un post in care il desfiintez pe @arhi. Fara suparare, fara orgolii.. rece ca lama cutitului si corect.

Ce a început ceata de lingăi şi oameni fără coloană să juiseze de fericire. Cum se dădeau twitturile cu Hai cabral, vrem să vedem, s-a tocit F5-ul, eu am zis dintotdeauna că Arhi [
insert random stupidity here
]
.
După care, acelaşi Cabral vine cu asta. Dezamăgirea a curs pe twitter ca sângele pe străzile Pamplonei. Se scuturau cămeşile lor de hateri de durere. Ce pot să spun. Mă simt mai bun decât sunt cu adevărat :mrgreen:

Dar aţi observat o chestie? Că unii dintre cei mai buni dintre români, sunt de fapt elemente alogene? Zoso are rădăcini bulgăreşti, Cabral bănuiesc că e destul de evident că nu se trage dintr-o ramură renegată veneratorilor lui Gebeleizis, Patrick Andre de Hillerin, care mai e şi conte pe deasupra şi de ce nu, în cele din urmă, chiar eu.

Or fi ştiut ele puterile aliate când au adus rromâniei un rege străin…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.