Am terminat de văzut toate sezoanele din Pawn Stars și, căutând ceva similar, am găsit un alt reality tv, Hardcore Pawn. De data asta, nu din Las Vegas, ci din Detroit. Da, acel Detroit, falimentar și plin de negri.

Copii, diferența dintre emisiuni este incredibilă.
Abia acum vezi ce înseamnă cu adevărat viața oamenilor care trec pragul unui amanet de nevoie, nu ca în Las Vegas, pentru că au o chitară Les Paul de 60 000 de dolari și ar vrea să își cumpere alta, mai veche și mai scumpă.

Să vezi oameni săraci, care își amanetează piciorul artificial, ca să își plătească chiria. 50 de dolari. Sau femei cu ditamai televizorul cu tub catodic, în brațe și cu doi copii mici atârnați de picioare, căutând să obțină 15 dolari pe televizor, ca să le poată lua ceva de mâncare copiilor.

Oameni care subzistă o lună cu 100 de dolari, primiți în schimbul unui sac de scule electrice. Vă spun, e îngrozitor să privești și să încerci să empatizezi cu ce se întâmplă în viața reală.

În altă ordine de idei, nu e nici o diferență între țiganii noștri și negrii lor. La fel de împuțiți, scandalagii, bătăuși și furăcioși, cu femeile care te înjură apucându-se de carnea dintre picioare. Diferența o face lipsa fustelor.

În rest, o culoare și-un pământ.

hardcore-pawn-series-6 2068

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.