ANA-MORODAN-IN-CURUL-GOL-SI-URAT

Zilele astea am umblat pe la fisc și la RAR, ca să înmatriculez mercedesul pe numele propriu. Pe numele propriu, pentru că, dacă e pe numele nevestei, asigurarea RCA devine dublă, din cauza vârstei. Că așa e în tenis, se știe că bătrânii conducători auto sunt mult mai buni decât tinerii sub 30 de ani. Am un vecin care la 70 de ani e capabil să schimbe chiar și în viteza a 3 a. Desigur, plătește asigurarea la sfert față de unul sub 30 de ani.

În fine, divaghez.
Mercedesul are număr de Neamț, că de acolo e cumpărat.
Adevăr vă zic vouă. Nu am fost înjurat toată viața mea de șofer, din 1998 până acum, cât am fost înjurat de când conduc mașina asta cu număr de NT prin București. Atâta iubire pentru mama, atâtea dedicații pentru gura mea, ochi bulbucați și pumni în aer n-a văzut neam de neamțul meu.

Râdeam singur gândindu-mă cum înjură ăia prin mașini Moldovene, mișcă-te, că nu ești la tine la coada vacii. Și am decis să nu mai înjur niciodată când văd vreun moldovean la volan.

Exceptând brăilenii, ei chiar merită.

În altă ordine de idei, la înmatriculare am nevoie de RCA pe numele meu sau e suficient RCA-ul tipului care mi-a vândut mașina?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.