Stăteam si ma uitam la Next Level Chef, cu Gordon Ramsey, show foarte misto, de altfel. Imi place de o concurenta cum gătește si comentez, singur:
– Ce haioasa e babuta asta!
Babuta avand 47 de ani. Varsta la care ar fi ajuns Hristos daca mai traia pana atunci. Si varsta mea.
Help, anxiety kicks in!
De fiecare data cand ma uit la un cooking show, incep sa am aere de chef si sa întreb prin casa de ce nu mai avem cutare condiment, cum mai masez eu friptura, unde e otetul balsamic, doar nu o sa punem in salata otet de vin, ca animalele, de ce nu avem sos de stridii de ala bun etc.
Acum vreau sa fac un piure de telina si pastarnac. God help us all.
Între timp am facut niste porc cu reductie din lapte de cocos si curry de nu imi vine sa cred ce bun a iesit si cum nu am folosit pana acum laptele de cocos in mancare. Vă spun, este un gust incredibil, dacă ai grijă să pui un pic de spice, pentru iuteala și poate putin acru, din varii surse, eu am folosit niște zeamă de lămâie.
#tatigateste #daddycooks
NOU
Azi-dimineata am trecut sa vad cum imi cresc plantele, da’ cand m-am intors “am gatit” o galeata de bonless chicken, cu salata de varza si sos d’ala bun [u]de la KFC[/u], de s-au lins toti pe degete.
Pe seara insa, chiar le-am prestat niste pizza cu smoked meat, ca la #tatigătește – data viitoare documentez procesu’, promit!
NOU
in romania kfc nu mai vinde decat pulpe inferioare, asa ca nu mai cumpar
NOU
Alea superioare sunt mai scarboase, ca sunt langa fund 😛
NOU
i eat ass like a pro
NOU
Mno, multe lucruri minunate de pe lumea asta sunt langa fund….
:)))) DeeDee nu m-am putut abtine, ai servit-o perfect
NOU
inclusiv fundul in sine:)))
NOU
Ca sa citez un batran intelept, io pentru piept dau pulpele la o parte.
NOU
incearca balsamicul pentru gatit si lamaia pentru salate.
NOU
Între timp, alții se bucură de ce n-au.
NOU
Mai lipsea un ardei pe langa, ca sa poti sa zici ca esti udrea. #pentruunpranzpecinste
NOU
made in usa – erezie!
ps: nu e nici kosher 🙂
NOU
@moteky, asta cu “nu e kosher” imi aduce tot timpu’ aminte de un pretenar jidov – eram la el intr’un weekend (omu’ sta in mijlocu’ cartierului evereiesc) si facea baiatu’ niste cotlete de porc, jumate-afumate/jumate-gratarite, care miroseau… de-ti lua auzu’!
Cam la juma’ de ora asa dupa ce incepuse el treaba cu grataru, bagaseram deja o pereche de bericioaice, numa’ ce iese vecina-su (jidan d’ala practicant, cu perciuni si tot tacamu’) pe teresa si uitandu-se peste gard, ii zice “ba, da’ ce pusesi pe gratar vecine, ca tare bine miroase?” La care asta: ” pork chops, vecine, hai si ia si tu o bucata ca-s kosher!”. Io am inceput sa rad, vecinu’ a intrat inapoi, il intreb “ma, da’ cum e kosher porcu?”, la care el “pai nu e ma mult mai pacat sa-ti lase gura apa la asa bunatate, decat sa te tii ca prostu’ d’o poveste de acu 4000 de ani care zice ca nu e kosher aia-sau-aia?”
NOU
Nu stiu ce-o fi cautat vecina-su pe teresa, dar daca teresa n-avea nimic impotriva, live and let live…
NOU
@DeeDee, m-am uitat de ci’spe ori, da’ nu-mi dadeam seama ce vrei sa zici. Abia acum am vazut ca e terEsa. Incepusem sa ma gandesc ca in romana terasa n-o inseamna balcon, ca poate, c-o fi, c-o pati… Foarte des in ultima vreme ma loveste sindromu’ Raducioiu, ala cu “como si dice la voi?”, intrasem la idei, ca iar oi fi dat-o cu oistea’n gard.
NOU
Cocos + curry = Naariyal Masala. Ca nu suntem animale, ce plm!
NOU
M-am trezit si eu la crâșmă cu expresia “ moșnegi de 50 de ani” la modul la care eu sunt pe acolo.
NOU
Rafinamentul meu culinar dus la extrem imi spune ca piureul ala ar merge mult mai bine cu un steak la grill, medium done! O salata de varza verde, un vin rosu Malbec si aia e, ura si la gara!
NOU
kobe sa fie, sau merge si black angus crescut in alpi?
si daca varza e alba, e grav?
NOU
Ma uit la poze, imi aduc aminte de inceputurile lui tatigateste, in filmuletele cu snitele de pui…evolution, right? :))
NOU
oh, well…