Se face ușor, se da cu ulei de masline, se presara cu sare, piper si praf de usturoi si se da la cuptor 3 ore la ~180 de grade.
Tomahawk găsiți la Cutitul de Aur.
Se face ușor, se da cu ulei de masline, se presara cu sare, piper si praf de usturoi si se da la cuptor 3 ore la ~180 de grade.
Tomahawk găsiți la Cutitul de Aur.
NOU
Un fleac! L-ai ciuruit!
NOU
aia e vita? si ai gatit-o well done? NO SOUP FOR YOU!
NOU
doar steakul poate fi numit well done.nu si carnea la cuptor.
NOU
hai las-o-n sange!
NOU
mi-as baga un pic dumicatul de paine in zeama aia…
NOU
Nu stiu de ce, in ultimii ani, am asociat carnea de vita doar cu steak-urile, 5 minute pe o parte, 5 pe cealalta, sare, piper, unt, cimbru usturoi, gata masa. Am fost putin surprins cand a zis Dani Corban 50 de minute la cuptor, acum te vad pe tine cu 3 ore, probabil ca exista viata si dupa steak-uri.
NOU
Eu asociez carnea de vită cu ciorba. Dacă ai și un os de-ăla cu măduvă… ce să mai, român adevărat 🙂
NOU
mi am luat si 4 rasoale. duminica
NOU
@Skyler, să vezi cum e după 9 ore, la foc mic, maxim 100 grade. După care, capacul jos și juma’ de oră la rumenit.
Recomand coadă de vită, dacă aveți noroc și găsiți.
NOU
la Metro am vazut mereu coada de vita. Mmmm-hmmmm. Tocanita din coada de vita la ceaun (musai de fonta). Hai ca mi-am facut meniul pe weekendul asta.
NOU
Sa pastrezi sosul, poti deriva multe preparate din el.
NOU
Am luat ieri din Cuțitul de Aur un porterhouse de aproape 1 kg.
A ieșit delicios!
NOU
oh, un coneseor…
NOU
Sau poți s-o lași 20-25 de min în o oala sub presiune (eu folosesc de vreo doi ani Tefal One Pot) și apoi la cuptor 10 min pentru rumenire!
Îți garantez ca are același gust! Pe încercate!
La fel procedez cu coastele. Înainte stăteam tot 2-3 ore să le fac la cuptor.
NOU
well, eu am fost pompier si am vazut ce inseamna explozia unei oale sub presiune. mnu in casa mea
NOU
Da’ chiar, cand imi amintesc episodul asta, citit candva in “Pompierul”, mi se zbarleste pielea pe mine.
NOU
Cartea aia mi-a marcat copilaria.
NOU
sms.ms :)))
NOU
@Arhi: One Pot e sub presiune cu tot felul de trilulilu, n o poți deschide dacă are presiune, supape șmechere, timpi presetați pe care nu i poți modifica și volum util de 4 litri jumate.
Am și eu, pentru o supă rapidă sau chestii pe care le vrei gata într o oră, e mishto. E ca o kuktă….dar nu e feelingul de bombă când lucrezi cu ea. Eu zic să te bagi, la chestiuțe mici de o masă e foarte faină.
NOU
Stati asa ca nu mai suntem in epoca de piatra cu Kukta si altele.
Fissler, WMF, KuhnRikon, dai 300 de euro pe oala dar te anunta cand ajunge la presiune, setezi timpul, bipaie cand e gata, te avertizeaza cand urca sau coboara presiunea, sunt si modele care iti dau notificare pe mobil.
Tehnologia a avansat de acu 40 de ani.
Bors ucrainian 25 minute rasolul si inca 5 minute celelalte ingrediente. Dar hei cine vrea sa fiarba carnea cu orele poa sa faca si asa
NOU
300 de euro o oală?! da’ ce e maică, rachetă?! mă duce pe lună și mă întoarce vie și nevătămată, ca pe Bezos?!
NOU
@AdyP sunt si variante mai ieftine, alea mai de baza de la WMF eu am luat si una de 4.5l la Black Friday cu 85 de euro dar la aia iti setezi tu timer separat.
Acuma poate ca e mult dar eu de asta muncesc ca sa imi fac viata confortabila. Adica muncesc ca sa traiesc. Am si Optigrill, Roborock, masina de spalat vase, masina de spalat rufe cu uscator, si imi iau ce mai apare si consider eu ca este folositor. Ca nu o sa imi faca nimeni statuie cand crap
NOU
Eu pentru angus m-am specializat in sous vide. Asa nu ai cum sa dai gres…
LE: articolul tau mi-a adus aminte ca am un ribeye in frigider care trebuie condimentat in seara asta, lasat in frigider pana maine si apou gatit si savurat cu minim una bucata butelie vin rosu sec…
NOU
Look how they massacred my boy…
NOU
Sous vide tati. Acum au apărut alea de le folosești in orice oala/vas. 2 ore la SV. 1 minut pe parte. Perfect iese vita.
Chiar. Cat e kilu?
NOU
90
NOU
not bad. not bad at all.
Bine, am impresia ca daca reusesti sa strici o bucata d-aia de vita ai nevoie de multiplu talent.
NOU
Cutitul de aur ruleaza fin.
NOU
Ma bucur ca nu sunt vegan.
In alta ordine de idei, remember sophietherapy? s-a intors la webchat pe CB, este live in weekend, are si cont only, gasesti inregistrari pe webcamrips,
NOU
Word!
NOU
Daca tot e despre mancare, nea_zapada beù un apéro cu niscaiva carnita facuta de el insusi: i.imgur.com/Ow88fsa.jpg