Freshful lansează o campanie promoțională dedicată tuturor clienților eMAG Genius prin care aceștia beneficiază de transport gratuit la comenzile Freshful care conțin produse în valoare de minim 200 lei și sunt plasate în perioada 13 decembrie 2021 – 28 februarie 2022. Intervalele de livrare și condițiile campaniei promoționale sunt disponibile pe website-ul www.freshful.ro/genius sau în aplicație.

Astfel, primul hypermarket 100% online din România propune pe lângă un mod convenabil de a face cumpărăturile alimentare și unul avantajos  celor peste 150.000 de utilizatori ai subscripției eMAG Genius din București și Ilfov.

„Utilizatorii eMag Genius vor să câștige timp, pun preț pe accesibilitate și încep să își dorească o diversitate de produse pe care să le primească acasă. De aceea Freshful le oferă, de azi, un coș complet de cumpărături alimentare livrate fără efort și fără costuri de transport. Ne dorim ca Freshful să devină alegerea principală a membrilor eMAG Genius când vine vorba de e-groceries și, pentru că “Viața ar trebui să fie Freshful”, vom continua să le oferim noi avantaje și surprize care să îi facă să revină în aplicație.” menționează Anca Leopea, Marketing Manager Freshful by eMAG.

“În ultimul an și jumătate clienții eMAG Genius au manifestat un interes crescut pentru categorii noi de produse, iar alimentele proaspete și de calitate reprezintă unele dintre ele. De acum, prin parteneriatul cu Freshful, ei pot cumpăra rapid, din fotoliul de acasă sau de la birou, produse proaspete precum fructe, lactate sau pâine, fără grija costurilor de transport. Ne bucurăm că astfel putem oferi clienților Genius acest nou beneficiu care îi ajută să economisească timp și bani” a declarat Andrei Șercănean, E-commerce Service Director eMAG.

 

Accesând Freshful.ro, dar și în aplicația de mobil iOS și Android, clienții descoperă o varietate de peste 20.000 produse de calitate și cu prospețime garantată, de la fructe, legume, carne, lactate, mezeluri, produse congelate și băuturi până la articole de uz casnic pentru nevoile zilnice. Gama Freshful își propune sa strângă într-un singur loc mii de produse proaspete de la producători locali și fermieri români, alături de o selecție importantă de articole BIO și ECO. In plus, clienții pot cumpăra inclusiv pâine pproaspătă cu maia și ingrediente 100% românești, coaptă zilnic, în brutăria proprie Freshful.

Clienții pot vedea disponibilitatea stocurilor în timp real, așa că pot fi siguri că vor primi întotdeauna tot și exact ce au comandat, fără compromisuri. Alimentele proaspete sunt depozitate în condiții riguroase de igienă, în zone dedicate, cu temperatură controlată, după o verificare minuțioasă a fiecărui articol de la aprovizionare până la livrare. Produsele sunt livrate în deplină siguranță în mașini cu temperatură controlată, respectând lanțul frigorific până la ușa clienților.

***

Despre Freshful

Companie românească fondată în 2021, Freshful oferă, pe platforma online și în aplicațiile mobile, o varietate de peste 20.000 de produse alimentare și bunuri de larg consum de la parteneri și producători locali. Astfel, Freshful vine în sprijinul tuturor celor care vor să economisească timp cu serviciu de livrare rapidă sau programată a unui coș complet de cumpărături zilnice, de la fructe, legume, carne, pește, pâine proaspătă, lactate, mezeluri, produse congelate și băuturi până la articole de uz casnic. Clienții pot găsi într-un singur loc o diversitate de produse locale, internaționale, ECO și BIO pentru o alimentație echilibrată și un stil de viață sănătos. Comenzile sunt livrate din depozitul cu temperatură controlată în mașini frigorifice până la ușa clientului 7 zile din 7, între orele 8.00-22.00.

Serviciul este disponibil pe www.freshful.ro, în aplicația iOS și Android, acoperind momentan Bucureștiul și o parte din localitățile ilfovene.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.