Suntem țara europeană cu cele mai multe decese din accidente auto. Suntem țara europeană cu cele mai multe traume fizice cauzate de accidente auto. Suntem țara europeană CU CELE MAI MULTE accidente auto.

Prin urmare, așa cum era logic și normal, cineva s-a gândit să facă o campanie prin care să îndemne șoferii să citească la volan. Desigur, nu șoferii, de fapt, ci pasagerii din dreapta, pentru că șoferii vor respecta legislația și nu vor suci gâtul după panouri, ci vor privi drept înainte, conformi, duri și dârji.

Problema este cantitatea de femei, da, femei, care aplaudă inițiativa, CÂT DE MIȘTO poate să fie. Singurul de acolo care are o opinie împotrivă este, desigur, un bărbat. În rest, aplauze cleioase, ca un ou semifiert, uitat afară.

Credeați că distrugerea insistentă a învățământului nu va avea rezultate pe timpul vieții voastre? Nu mai există logică, logică emoțională, nu mai există capacitatea de a discerne dintre bine și rău, ci doar satisfacția momentană a lucrului bine futut. Plus lipsa responsabilității sociale, cu siguranță cineva s-a gândit că măcar un prost din presă o să remarce și, cu siguranță, va scrie, dar asta nu contează, nu avem responsabilitatea unor posibile accidente, noi doar am pus panourile pentru că bad publicity is publicity, nu? Nu, dar aici e vorba iarăși de școală.

În continuare, sunt siderat. În UK, de exemplu, dacă te prinde poliția că te dai pe telefon într-un ambuteiaj, iei amendă ca și cum ai fi fost la volan. La noi se pun pancarte cu cărți. Pentru că sigur sigur șoferii nu vor citi. Și nici nu vor folosi codurile QR la volan. Sigur sigur.

Dă doamne minte…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.