Oamenii au invatat in ultimul an sa se planga. Tot timpul. Ca nu sunt bani, ca e criza, ca bancile, ca dureri etc.
Am impresia ca pur si simplu refuzam sa ne mai bucuram ca traim, ca avem o viata, ca avem oameni dragi alaturi, ce putem sa ne bucuram de ei, de copiii nostri, de tot ce inseamna viata in general. Uitam sa zambim si nu trebuie sa facem asta. Iar pentru ca veni vorba de zambet:

Mai tineti minte filmul de saptamana trecuta, cel in care nu ne lamurisem daca zambilicii aia filmati din elicopter sunt intr-un lan de grau sau in unul de porumb? Toti ii dadeau in comentarii ca e campanie la telefoane mobile sau bulion si ca vai, nimic nu mai e corect si bine pe lumea asta.

Azi am aflat si eu despre ce e vorba. E vorba de un filmulet pentru pufuletii Gusto, film care, daca nu ma insel, nu prea are precedent cam pe nicaieri. Adica mi se pare o investitie destul de serioasa sa turtesti un lan de grau/porumb (desi totusi cred ca e vorba de porumb, ca parca pufuletii se fac din malai) si sa il filmezi din elicopter :mrgreen:

Ieri cei de la Gusto au adus un grup de localnici din Baicoi pentru o demonstratie in centrul Bucurestiului pentru optimism. Poze de la eveniment:

Demonstratie pentru optimism
Demonstratie2

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.