Acum 3 ani, făceam prima carte din istoria lumii alcătuită exclusiv din comentariile de pe un blog, cu ajutorul și datorită celor de la PC Garage.

Mai țineți minte #acum9ani? Cartea făcută din comentariile de pe site, în care unii dintre voi chiar au apărut și, datorită căreia, chiar am avut șansa de a-i cunoaște foarte personal pe unii dintre voi și, de ce nu, și ei pe mine?

Acum nu mai sunt 9, ci 12 ani. #acum12ani, 12 ani de PC Garage. Nu, cu siguranță nu va mai apărea altă carte alcătuită din comentarii, am făcut-o pe cea mai bună posibilă și am spart matrița.

Dar ar fi interesant de povestit ce ați făcut în ultimii 12 ani. Cum ați evoluat?Sau, mai simplu, ați evoluat? V-a ieșit pasiența? Lucrurile pe care vi le-ați propus sunt acum în mâinile voastre sau le-ați atins?

Eu am evoluat mult, în 12 ani. Am schimbat complet munca pe care o făceam, am reușit să aflu, în sfârșit, că de fapt sunt un foarte bun scriitor și că pot scrie tone peste tone de litere și cuvinte fără să mă plictisesc și fără să mi se pară că muncesc.

Am pornit, acum 12 ani, ca un tip fără nicio cunoștință în domeniu, fără să știu exact unde voi ajunge sau dacă voi ajunge cumva, undeva. Nimeni nu știa spre ce se îndreaptă internetul, blogurile sau oamenii. Erau acele momente în care învățam cu pasiune orice și de la oricine, în care transferam instant tot ce învățam pe foaia albă a calculatorului cu un monitor de 17″, care cântărea vreo 15 kile cel puțin.

Da, au fost și multe decepții, am căzut și mi-am julit genunchii dar, cum spune și maneaua, m-am ridicat și dujmanii nu m-au învins. Desigur, în cazul meu, „dujmanii” sunt propriii demoni, singurele chestii care pot înfrânge cu adevărat un om.

După 12 ani, pot să mă uit în urmă cu mândrie. Am crescut mult, am crescut pe alții ca mine, din domeniu, la rândul meu, am ajutat oameni care nu găseau ajutor nicăieri și am reușit să ridic, împreună cu prietenii mei, o industrie care, atunci, era absolut inimaginabilă.

Cam același lucru l-a făcut și PC Garage, în 12 ani. A crescut generații de oameni, de gameri care au încredere în produsele și sfaturile lor și a creat inclusiv trenduri care acum sunt considerate obligatorii în domeniu.

Cum ocazia celor 12 ani, PC Garage, împreună cu Logitech, oferă, la orice comandă, câte un cadou, pe intervaluri valorice. Așa că aveți 3 zile în care puteți avea, pe lângă reduceri mari, și cadouri pentru cumpărăturile voastre.