Clipurile pe care le face Răzvan sunt unele din cele mai spectaculoase, mai bune și mai profesioniste din tot ce apare pe blogurile românești. De fapt, nu pe bloguri, ci pe situri, în general.

Toate chestiile tehnice pe care le folosește, ultimele răcneturi de camere de filmat, dronele de ultimă generație, totul este de cea mai bună calitate și, ce e mai important, gratuit și la dispoziția oricui folosește internetul sau social media.

Conținut real, conținut de calitate, util, da?
Ce reacție au comentatorii?

Și asta pentru că, în postul de pe facebook, a pus acel Continuarea în linkul alăturat.

Serios, comentatorii de internet au ajuns niște zoaie jenante, mă scuzați că vă spun. Toți acceptați absolut orice gunoi publicat pe siturile de știri, ziare, click, pornotube sau altceva. Nu li se pare deloc deplasat ca un site de știri să blocheze tot homepageul cu o reclamă de 10 secunde, dar ferească dumnezeu ca un om simplu, o persoană fizică, cineva care chiar muncește pentru el și situl său, să facă o trimitere către situl lui. Pentru că se declanșează jihadismul major, cum își permite, marș la muncă, bă, nu la întins mâna. Deși aia e munca lui, la nivelul său.

Să nu mai zic de retardeii care, la fiecare link publicitar pus, arată cu degetul E publicitate, ești de căcat, marș de aici, după care se duc pe click, să vadă niște reclame înainte de a savura bârfe cu soția lui Alex Dima.

E foarte trist ce se întâmplă cu unii dintre voi, ca comentatori, iar cacofonia e intenționată. În loc să deveniți mai buni, să încercați să faceți ceva cu timpul pe care îl pierdeți citind lucrurile gratis pe care nimeni nu e obligat să vi le ofere, voi deveniți tot mai distructivi, tot mai aberanți, mai neîngăduitori. Vă simțiți niște judecători în devenire și niște sfinți ab initio.

Lucrul acesta începe să vă dăuneze. Tot mai mulți oameni, printre care și eu, se satură de aceleași omniprezente idioțenii constant eructate doar pentru că e spațiul public, de agresivitatea gratuită la adresa tuturor celor din jur, cam de tot ce înseamna acel spațiu de sub articole.

Circul acesta va dispărea, credeți-mă. Piedestalele pe care v-ați autocățărat sunt cel mai ușor de distrus.