#acum9ani

Acum 2 luni am avut una din cele mai frumoase campanii de pe site, #acum9ani, făcută cu PC Garage. Tot #acum2luni, Bianca, simpăticuța noastră colegă de comentarii, a avut ideea de a transforma tot ce a fost atunci într-o carte.

Dragii mei, cadoul meu de Crăciun, pentru voi, este cartea #acum9ani. Răzvan Pop de la PC Garage și Ionuț Anca (cel ce a tipărit-o în condiții grafice deosebite) de la Printcenter, au luptat pe baricade, zi de zi, alături de mine ca în sfârșit, să v-o pot da, înainte de Crăciun. Și nu cred că mă înșel când spun că este prima carte făcută pe baza comentariilor de pe un site. ÎNTR-ATÂT DE BUNI SUNTEȚI!

Prima care a primit-o a fost, conform promisiunii, Bianca, de care mă bucur că am cunoscut-o în persoană, pentru că este taaaare frumușică și plăcută. Și timiduță :mrgreen:
Dar cum nu am cum să mă întâlnesc chiar cu toți, deși cu unii chiar mi-aș dori, o să vă rog să îmi trimiteți un mail la*******, cu adresa și numărul de telefon și veți primi cu toții câte un exemplar. Da, chiar și voi, cei ce sunteți prin țări străine. CHIAR DACĂ NU AȚI COMENTAT ATUNCI LA ARTICOL!

Mai rămâne să mă interesez cum să mă înscriu în Uniunea Scriitorilor…
Poza e cu deget.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.