1. Dacă îmi sună telefonul mobil în casă şi nu ştiu unde l-am pus, întotdeauna îl voi găsi suficient de târziu, ca în momentul când apăs pe Yes, apelantul să închidă.
  2. Dacă îmi sună în maşină şi îl am prin haină, nu în buzunarul de la pantaloni, în mod sigur până îl scot din căptuşeala inevitabil ruptă a buzunarului, se închide.
  3. Dacă sunt la budă şi nu am telefonul la mine, în mod sigur va începe să sune, iar de aici încolo se aplică punctul 1. Senzaţia de a alerga prin casă cu cu chiloţii în mână, căutând telefonul, priceless.
  4. Dacă primesc un SMS important la care TREBUIE să răspund, în mod inevitabil nu voi avea suficient credit pentru a o face.
  5. În mod sigur bateria ambelor telefoane mi se termină exact când sunt în oraş, fără încărcător, maşină sau prieteni de pe al căror telefon pot suna. Desigur, idealul este atunci când nu am nici un ban în buzunare.

Mai trece cineva prin asta? Mai sunt situaţii de genul?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.