Continuarea la povestea cu găsitul Rocksmithului pentru Xbox. Am găsit la emag, jocul pentru Xbox, fără chitară. Se pare că modelul cu chitară nu mai există pe piață. Așa că nu mi-ar strica niște recomandări de chitări cu gaură de aia pentru chestii electrice. Dacă nu ar depăși 500 de lei, ar fi și mai minunat.

Revenind la Xbox, extraordinar de scump, în românia. Varianta kinekt cu HDD de 4 GB plus un HDD separat de 320, la Altex, 1500 de lei, fără nimic altceva în plus. Exagerat de scump, m-am mai uitat și eu pe Amazon și restul, parcă prea se sare calul.

Așa că mi-am cumpărat xbox din…Ungaria. De la Gamestore.hu. Care are site și în limba română. Are și suport în limba română, o doamnă teribil de drăguță, care mi-a vorbit foarte frumos și prin mail, și prin viu grai. Trimite și prin curier în românia, Cargus. Preț, 15 lei. Și, ce e mai important, e mult mai ieftin.

XBox de 250, plus încă un controller achiziționat separat, kinect și 3 jocuri, 1400 de lei. Nu există nicăieri un asemenea preț. Nicăieri.

Vin cu un review în curând.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.