Am văzut ieri mema asta, pentru a suta oara și mă gândeam unde aș fi în caz de zombie apocalipsă. Bine, am mai discutat noi, ne descurcăm toți, toți știm să tragem cu arma, facem focul cu 2 bețe, topoare etc. Dar pe mine m-ar aduce în rândul de jos mâncarea și apa. Pentru că nu aș putea mânca hrană caracteristică unei epoci de genul. Șobolani, râme, resturi, gunoaie? Sau să ajungi la canibalism și să poți mânca hamburgerul acela mare cât…(pentru cunoscători :mrgreen: :)? No way, no how.

Când eram mic, eram într-o zi la bunici și mă jucam la fântână. Fântânile, în Moldova, sunt mari. Adică largi și adânci, făcute din piatră de râu, gata să te ascundă în caz de invazie tătară (sic!) Loc numai bun pentru cocoțat pe margine, făcut echilibristică pentru ca să o impresionezi pe fetița vecinilor, aruncat cu pietricele și numărat valurile.

Și cum stăteam eu și făceam de astea, la un moment dat, văd o mișcare în fântână. Hait, problemă! Mă uit mai atent, fântâna fiind, cum ziceam, adâncă și ce văd. O broască. Am zis că leșin de scârbă. Nu am mai putut bea apă din fânntâna aia multă vreme. Cum să bei apă dintr-un loc în care se cacă broaștele. A încercat bunicul să îmi explice că, dacă sunt broaște, înseamnă că e apa curată. Fugi d-aci. Bine, beam din fântâna vecinilor, pentru că acolo nu văzusem broaște.

Deci da, dacă e rost de zombi, nu cred că voi fi în vârful lanțului trofic. Problema ar fi, cum să mănânc creier de om, crud??