Capodoperă într-un act. De Arhi & Crivăț

Există multe tradiții, ziceri și superstiții populare, transmise din gură, practic, în gură, de-a lungul generaților (desigur, nu într-un sens pedofil, se întelege de la sine). Între acestea, câteva și-au demonstrat, de-a lungul anilor, valabilitatea universală. Practic, următoarele sunt adevăruri absolute.

1. Se zice că pozele făcute cu aparate DSLR ies mult mai frumos colorate dacă, înainte de-a face poza, scoți capacul de pe obiectiv.

2. Tot legat de poze, se zice că e mult mai ușor să salvezi pozele făcute cu un DSLR dacă ai și card de memorie în aparat.

3. Se zice că orice mașină merge mult mai bine dacă frâna de mână nu e trasă.

4. Dacă tot suntem la mașini, se zice că orice mașină din lume, fie Tico, fie Lamborghini, accelerează mult mai repede atunci când e băgată în viteză.

5. Se zice că într-un tunel, cum e cel de pe Transfăgărășan, vizibilitatea unui șofer e mult mai bună dacă își scoate ochelarii de soare (#truestory, mates!)

6. Se zice că indiferent ce casă/apartament ai, în orice cameră, noaptea, lucrurile se văd mult mai bine dacă aprinzi lumina.

7. Aparent, orice telefon mobil din lume, fie el telefon simplu, telefon inteligent sau iPhone, se încarcă mult mai repede dacă bagi încărcătorul în priză.

8. Din popor se știe că e mult mai ușor să bei dintr-o sticlă (fie ea de apă, suc, bere, vin sau chiar tărie) dacă îi scoți dopul.

9. Se știe deja că orice mâncare se gătește mult mai repede dacă aprinzi focul sub cratiță.

10. A rămas din străbuni că nu trebuie să îi explici femeii de ce o baţi. Ştie ea.

11. Niciodată nu cânţi lângă un grup de arabi, Hava Nagila. (real)

12. Fă-te frate cu A-listerul, până treci puntea. (alt caz real)

13. Nimic nu e mai bun pe lume decât sexul înainte de prima urină de dimineaţă.

14. Nu mergi la hora satului după ce ai mâncat usturoi, altfel vei merge singur la praşilă multă, multă vreme.

15. Dacă în noaptea nunţii, cearceaful nu e pătat cu roşu, fii mândru, înseamnă că soţia ta s-a antrenat susţinut pentru noaptea respectivă.

Desigur, lista poate fi completată.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.