parinti gay

Lestat Monroe si familia sa au fost agresati de catre un grup de persoane neidentificate pe 29 martie 2014 in vestiarul folosit de clientii care utilizeaza bazinul de inot la World Class Health Academy Downtown, situat in incinta Hotelului Radisson Blu. Agresorii – doua persoane de sex masculin – au observat o familie homoparentala, formata din Lestat , partenerul sau de viata si cei doi copii gemeni ai lor, un baiat si o fata in varsta de trei ani.

Cei doi agresori au contestat violent prezenta unei fetite in vestiarul pentru barbati; parintii le-au explicat ca regula general valabila in Europa este ca un copil cu varsta de pana la sapte ani sa fie schimbat de parinti in vestiarul disponibil lor, indiferent de genul copilului. Agresorii au refuzat dialogul si au inceput sa ii insulte si sa ii bruscheze pe cei doi tati, de fata cu copiii, facand referiri derogatorii la orientarea lor sexuala.

De aici.

Știți că am avut și eu această problemă, cu schimbatul copiilor în vestiarul de bărbați, pentru că așa dovedim noi ce oameni deschiși la minte suntem, lăsându-ne copii să vadă zeci de pule masculine defilânde, să experimentăm finlanda și Suedia. Desigur, în situația mea nu s-a ajuns la violență, dar…

Problema e alta.
În fiecare zi, la Worldclass, sunt tați cu copii, fetițe și băieți. Am ajuns să îi înțeleg, oamenii au probleme, nevoi și se descurcă cum pot. Majoritatea, cu mici excepții, sunt protectivi cu copiii, iar angajații le oferă vestiarele de la intrare, unde nu e atât de multă aglomerație. Am văzut și prieteni împreună cu copiii dar niciodată nu am văzut homosexuali.

Știți de ce? pentru că nicăieri, nimeni, nici un om normal nu își laudă orientarea sexuală. Eu sunt gata să pariez totul că respectivii făceau paradă de cât de culeanu sunt și de cât de homosexuali sunt și cum sunt deschiși ei și copiii lor. Normal că au trezit câteva brute amețite de siversele soluții pe care le ingurgitează la sală.

E trist că o problemă reală se transformă într-o așa zisă mizerie cu discriminare. E bine că eu, ca om, nu am dreptul la intimitate și nu mi se respectă dorința de a nu fi expus în fața unui copil.
Important e că așa se face în europa. Nu sunt de acord? Discriminez, ce naiba, sunt anti gay, să sesizăm CNCD.

Pe de altă parte, la un abonament de 800 de euro, domnii de la Worldclass ar putea face un vestiar separat decent, pentru părinții cu copii. Pentru că, așa cum homosexualii au drepturi, așa și musulmanii au drepturi. Așa cum tradiția gay spune că poți să îți expui copilul, tradiția musulmană spune că nu. Și toți avem aceleași drepturi.

Deci, worldclass, your move.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.