Azi mă gândeam că nu am mai fost demult la sală. Desigur, din cauză că domnișoara Claudia Tocilă nu mai lucrează acolo și nu mai am pile :mrgreen:

Mno și cum cugetam eu că trebuie să mo mișc de pe anus și să încerc să mai flexez bicepsu-mi superb, dau peste poza asta, cu titlul Tu ce scuză ai?

Mi s-a părut foarte mișto ca la 70 de ani să faci așa ceva, din pură plăcere pentru modul în care arăți. După care am găsit o grămadă de comentarii, cum că tipul s-a apucat de fitness la 60 de ani și că e plin de hormoni și alte chestii, pentru că altfel nu ar putea crește din cauza andropauzei, iar astea îi vor provoca umflarea prostatei, diabet și altele.

Întrebarea finală ar fi:

Cui pana mea îi pasă că i se umflă prostata, la 70 de ani, din cauza hormonilor? La 70 de ani e umflată oricum sau deja e extirpată. Diabet? Trebuie să fii norocos să nu îl ai, la anii ăia.

Deci, cui îi pasă?

Aș vrea să vă atrag atenția că acesta e un articol fun, de weekend și mă lasă rece sfaturile despre nutriție, sală și alte căcaturi. Vedeți-vă de treabă.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.