De Cristina Damian

Povestea incepe pe data de 3 iunie, cand pe maica-mea a apucat-o nevoia de a se uita non stop la emisiunea de mare angajament a trustului Intact, respectiv Nora pentru mama. M-a sunat sa ma roage sa-i fac un abonament la proaspat infiintatul AntenaPlay. Lucru pe care l-am facut folosind un card Visa.

In termenii si conditiile stipulate pe AntenaPlay.ro este clar mentionat ca daca se renunta in termen de 10 zile la abonament, nu platesti nimic, dupa care urma sa fii taxat cu 2 euro(TVA inclus). Am folosit contul de PayPal la care am atasat acest card Visa. In data de 8 iunie, mama mea m-a sunat si mi-a zis ca doreste sa renunte la abonament deoarece ceea ce aratau live din emisiune nu i se parea interesant. In aceeasi zi am intrat in contul pe care i-l creasem pe respectivul site si am renuntat la abonament.

Pe data de 18 iunie, cand am vrut sa verific in ce stadiu se afla o plata facuta cu cardul meu, am constat cu stupoare ca fusesem taxata de doua ori cu suma de 2 euro de catre SC Antena Group S.A. Nu este vorba de vreo eroare deoarece tranzactiile au numar de autorizatie diferit. Dupa cum o sa vedeti, chiar cei de la AntenaPlay suport au recunoscut in mailuri.

Am intrat in contul de paypal si am vazut aceeasi chestie, respectiv bani retrasi de doua ori in aceeasi zi.

Am contactat AntenaPlay si am explicat situatia ,iar de aici incepe un intreg circ: Intai , “domnul” Costin , suport- expert, mi-a explicat ca nu se poate sa fi fost taxata de doua ori , ba mai mult, ca nu puteam fi taxata deloc deoarece renuntasem in decurs de 10 zile la abonament. I-am explicat ca nu sunt tampita si ca intre a il crede pe el si a crede extrasul de cont al ING si desfasuratorul PayPal, aleg sa le cred pe cele doua din urma. Mi-a trimis mail si m-a rugat sa-i fac printscreenuri dupa tot. Am facut si i-am trimis. Ii voi trimite lui Arhi si mailurile si printscreenurile drept dovada urmand ca el sa le publice sau nu, dupa cum doreste.

A doua zi au recunoscut telefonic si prin mail ca e posibil sa ma fi taxat din gresala de doua ori. I-am intrebat de ce , daca renuntasem in termenul de 10 zile. Au avut tupeul sa imi spuna ca m-am dezabonat pe data de 18 iunie, adica fix in ziua in care am constatat lipsa banilor. Anterior acestei ultime discutii, au mai fost si altele in care acelasi Costin ,intrebat fiind cand m-am dezabonat, nu a vrut sa imi spuna, pur si simplu a refuzat.

Va dati seama sper cu toti ca nu este vorba despre banii in sine care sunt o suma infima , ci despre groaza mea cum ca oricine poate intra in contul meu si lua cat doreste. Cum este posibil sa poata lua cat vor? De ce nu vor sa imi spuna exact cand m-am dezabonat si de ce prima data au recunoscut ca au gresit iar ulterior nu? Mie mi se pare o frauda si as vrea sa pot face ceva impotriva lor, dar nu stiu ce anume trebuie sa fac. Apreciez orice sfat si va multumesc.

De la: suport
Data: 22 iulie 2013, 17:13
Subiect: Re: Antenaplay
Către: Cristina Damian

Buna ziua,

Conform datelor noastre, v-ati anulat abonamentul in data de 18 iulie, iar cealalta suma de 2 euro nu mai poate fi returnata.

Va multumim,
Echipa de suport AntenaPlay.ro
Madalina

—–Original Message—–
From: Cristina Damian
To: suport
Date: Thu, 18 Jul 2013 17:45:49 +0300
Subject: Re: Antenaplay

buna ziua din nou. Se poate dezactiva abonamentul? Ce se intampla ce cealalta suma de 2 euro care apare asa cum bine vedeti pe ambele screenshoot-uri?

În data de 18 iulie 2013, 17:34, suport < suport@antenaplay.ro> a scris:
Buna ziua,

Suma aceea de 2euro a fost returnata si veneficiati de abonament pana in data de 17.08.2013.
In cel tarziu trei zile suma va intra in contul dumneavoastra.

Va multumim,
Echipa de suport AntenaPlay.ro
Costin
—–Original Message—–
From: Cristina Damian
To: suport < suport@antenaplay.ro>
Date: Thu, 18 Jul 2013 17:03:51 +0300
Subject: Re: Antenaplay

În data de 18 iulie 2013, 16:51, suport < suport@antenaplay.ro> a scris:
Buna ziua,

In acest moment in baza noastra de date apare ca sunteti taxata doar cu 2 euro, as avea rugamintea sa ne trimiteti un print screen cu dovada ca ati platit
4 euro catre antenaplay prin serviciul PayPal.

Va multumim,
Echipa de suport AntenaPlay.ro
Costin

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.