USL

Premierul Victor Ponta, candidatul PSD-UNPR-PC la alegerile prezidențiale, a declarat, duminică seara, că obiectivul campaniei sale pentru primul tur de scrutin este de a lua cel puțin 37,5%, adică scorul obținut la alegerile europarlamentare.

Când tu, prim ministru în funcție, președinte al partidului de guvernământ, partid ce guvernează țara având o majoritate atât de zdrobitoare, încât poate schimba constituția singur, dacă dorește, anunți că mergi pe un vot de 37.5% înseamnă că momentul Mihaela, dragostea mea, nu e chiar departe și că e posibil ca din decembrie să avem președinte neamț. Da,da, știu, Macovei. Nici măcar să râd nu mai am chef.

vot turul 1vot turul 2

În ată ordine de idei, azi, în timp ce înotam cu fordul prin bălțile ignobile ale Bucureștiului și urmăream bannerele de candidați, mă gândeam că această campanie este cu adevărat prima campanie care cu adevărat nu se adresează sub nici o formă păturii mai educate a populației.

În afară de Monica Morcovei care, săraca, și-a greșit targetul, pentru că mesajul ăsta al ei cu stârpirea hoției ar fi avut mare efect printre țărani, e profund vizibil că restul se adresează păturii cu 8 clase și consumatoare de caju cu șampanie.

Menținem pensiile, dăm ajutoarele, 14 milioane la bisericile ortodoxe, mici și moet, salam de vară și poșete vuitton, sutiene aranjate în fața lui nea ghoeorghe, alcoolici în fața palatelor prezidențiale. Programe electorale? Idei de viitor?

Fiți serioși.
Mai bine vindecăm Ebola.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.