burberry

Baroul București a clarificat cea mai importantă necunoscută din ecuația tezei de doctorat a premierului Ponta. Într-un document oficial semnat de prodecanul doctor Ion Dragne, Baroul București a confirmat, în exclusivitate pentru „România liberă“, că premierul a devenit avocat pe baza titlului de doctor. Pe de altă parte, lucrarea sa de doctorat – “Curtea -Penală Internațională” – pe baza căreia a obţinut titlul academic, a fost demascată drept plagiat de o revistă științifică din lume, „Nature”. Dezvăluirea a fost confirmată de două comisii independente, dintre care una a Universității București, instituția unde premierul și-a susținut doctoratul în anul 2003. Din postura de avocat, Victor Ponta a câștigat 380 de mii de euro

Iar problema sa e mare. Pentru că asta înseamnă că a obținut foloase necuvenite, bazate pe un fals. Fals, uz de fals, fals în înscrisuri și acte oficiale. Ăștia sunt ani grei de pușcărie.

Momentan, din fericire pentru el, are o decizie care spune că nu a plagiat. Iarăși, din fericire pentru el și total întâmplător, guvernul româniei a dat o ordonanță de urgență care spune că un doctor poate renunța la doctorat.

Să vedem ce va mai fi.
Altfel, prevăd un stock de fulare Burberry și în casa Ponta…