Mi-am dus macul la reparat, în sfârșit. La recomandările voastre, am fost la noumax, unde, în principiu, a fost ok, exceptând prețul care mi s-a spus. Deci, în principiu, poate fi placa de bază sau sursa. Dacă e placa de bază, costă 750E. Lucru oarecum ilar, pentru că la suma asta, îmi iau un HP Al-in-one de stă mâța-n coadă. Așa că, dacă e placa de bază, cam cu cât se vinde un iMac? :mrgreen:

Ce voiam eu să zic e altceva. Ia uitați-vă puțin pe fișa asta de service.

Beneficiarul își asumă integral costurile accidentelor de orice fel… indiferent de momentul constatării, la predarea în service sau pe durata diagnozei.

Mai pe înțelesul omului simplu, fără valențe linvistice, sau cu valențe limitate, dacă cineva de la noumax citește asta și nu îi place cum am scris, îmi arunca iMacul de la geam, după care mă obligă să achit costurile reparației, pentru că ei nu răspund de ce se poate întâmpla pe durata diagnozei.

No, asta nu mi se pare deloc profesionist.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.