Microsoft a lansat propriul motor de căutare, BING, înlocuitorul de succes al Live.com, care acum e redirectat către bing. Şi da, îl folosesc drept default search engine, în loc de google.

De ce?
Păi, ia spuneţi voi, când aţi căutat pe google ceva mai special şi aţi găsit din prima? Sau acelaşi lucru, dar pe youtube, acelaşi minunat serviciu de la google?
Eu personal de mult timp nu am reuşit să găsesc relevanţă în căutările asociate cu serviciul google. Pentru că e plin de spam, plin de bloguri jenante care scriu numai pentru a apărea în căutări, deşi nu oferă nici un fel de informaţie.

Eh, asta nu am găsit pe bing. Am căutat porn, mi-a dat porn, nu rezultate de la o conferinţă anti-înarmare, am căutat video, mi-a dat video cu preview, m-am căutat pe mine, am găsit tot ce e relevant de la mine de pe blog, nu de pe agregatoare gen Ubix sau altele care adună conţinut, oferind dubluri în motoare de căutare.

Aşa că, momentan, bye bye google.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.