lion_attack_photo_01

Am avut o mică treabă la Brăila, prima oară când am fost eu acolo, la modul independent și fără ghid de drum și limbă. Precum se știe, moldoveneasca din Brăila e destul de greu de înțeles de un neinițiat. Dar m-am descurcat.

Impresii?
Era să îmi rup mașina în craterele din oraș. Nici Suceava nu e la fel de distrus ca Brăila, cred. Plin de șmecheri gata să se ia la întrecere cu tine pe stradă, cu limuzinele Octavia sau Mercedes din 80, deși tu nu știi că te întreci cu ei. Plin de țigani, de zici că ești în Timișoara, nu lângă Dunăre. Faleza e distrusă și nu există nici un interes pentru turism. Există un mall și un KFC. În mall. Fast and furious 7 e o tâmpenie de film.

Și da, Hotelul Traian are camerele foarte decente, tv lcd cu programe care se văd bine și clar. Desigur, personalul e din Brăila, deci nu ai la ce să te aștepți. Dar pentru o noapte de somn, mergeți cu încredere, pentru că merită, la bani foarte decenți.

Am menționat că orașul e distrus de gropi și că deja #bestiade130decai trage dreapta, de la câte hârtoape a încasat?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.