ponta

VVP dorește fiscalizarea bacșișului lăsat la ospătar și chelneri. Care practic ospătari și chelneri vor începe să dea bon fiscal și pentru asta, of course.

Ca să ne înțelegem, că poate nu știți. Ospătarii și chelnerii sunt angajați cu cel mai mic salariu posibil în românia. Nici nu cred că au minimul pe economie, ci doar minimul la vreo 2 ore lucrate pe zi, ceva de genul. Veniturile lor se bazează exclusiv pe bacșiș și, de ce nu, e o metodă foarte bună de stimulare a servirii de calitate. Ești bun, primești minim 10% din notă și toată lumea e fericită. Nu ești, îți cer restul până la 10 bani. De ce nu?

Revenind, da, aș fi de acord să fie impozitați acei bani. Dar altfel. Nu în regimul de fiscalizare a firmei care vinde produsele alea. Pentru că eu acei bani îi ofer, de bună voie, unei persoane fizice, care mi-a făcut un serviciu. E ca și cum aș face o donație în nume propriu.

În condițiile de față, niciodată nu voi sta eu să îmi dea chelnerul bon pentru bacșiș, pentru că s-a gândit el Ponta că așa revigorează economia. Lasă, că de când lumea există ascunzători la bani, ca să nu găsească fiscul bani asupra ta.

Viorel să ia banii ăia de la bunurile nerecuperate de ANAf.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.