Dacă e să găsești ceva în românia, atunci vei găsi specialiști și consultanți. Un exemplu bun ar fi sociale media, unde dacă ai blog, deja ești specialist în rețele sociale și oferi consultanță despre cum să crești cât mai mult.

În fine, nu asta e ideea.
După accidentul aviatic de ieri, toți specialiștii s-au reactivat, de data aasta pe subiectul aviație, avionică, telecomunicații și satelit plus salvamont.

Ei ȘTIU că STS te poate găsi oriunde. Ei știu că firma de telefonie mobilă știe cu precizie unde te afli. Ei știu că cei de la căutare erau proști de dădeau în gropi și prăpăstii. Ei știu, dom’le, asta e perfect clar.

Am ajuns la nivelul de zen în care privesc toate manifestările astea și da, pot să zâmbesc și să nu mă mai afecteze. A fost un drum lung, dar am reușit. Din păcate, dacă apare Monica Tatoiu să își dea cu părerea despre accident, datorită faptului că ea a mers des cu avionul, se duce naibii zenul meu.

Bancuri cu Romanița și adevăratul tată al copilului lui Iovan e prea devreme să fie date?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.