Mă plimbam zilele trecute prin piață, căutând tulumbe de alea de atașat mașinii de tocat, pentru făcut cârnați (cârnați de aceia bucovineni, afumați semicruzi, de la care au furat ardelenii rețeta, i-au adăugat chimen și i-au dat dracului). Și cum mă plimbam eu așa, plin de relaxare, aud o discuție lângă mine, un el, undeva la vreo 50 de ani, îi povestea unei ei, ceva mai mică.

– Și se plângeau de bani. Păi dă ce dreacu să se plângă de bani? Știi cât câștigă el? Vreo 8-9 milioane! Și ea mai câștigă și ea vreo 8. Cum adică, nu au bani? Sunt plini de bani, dă-i dreacu.

Sincer, m-a luat cu frig, dacă există oameni în românia care consideră că a câștiga 200 de euro după o lună de muncă înseamnă „plini de bani”.

Sub acoperământul anonimatului, dacă ați mai comentat, schimbați-vă numele pur și simplu, voi ce salarii aveți? Ce înseamnă pentru voi un câștig decent?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.