varujan-pambuccian-un-armean-prost

Împingând copiii de mici către balet și bune maniere îi scoatem cu diploma de șomeri la sigur. Copiii ăia vor îngroșa clasa oamenilor inutili.

Varujan, acest armean nedeștept, ce pică din tiparele fostului președinte băsescu, e de părere că în românia nu avem nevoie de cultură și învățământ vocațional. Balet? Cine are nevoie de balet, când țara are nevoie de tractoriști sau tractoriste.

Desigur, mă-sa lui Barâșnikov regretă că l-a trimis pe fi-su la balet. În loc să ajungă un star mondial, un vector de imagine al artei, putea fi un bun tractorist la Komsomol.

Ana Pavlova, nu mai zic, în loc să mulgă vacile la CAP și să dea o sapă când e nevoie, ea se scălâmbăia pe cultură. Ca să nu mai vorbim de homosexualul ăla de Nureev. Iar Alina Cojocaru să se ducă naibii să pună mâna să facă o școală profesională, ceva util, o lăcătușerie ceva, ca să devină un membru de vază al societății.

De când sunt armenii ăștia prin conducerea româniei, am așa, o vagă impresie, că sunt o nație ușor defavorizată, neurologic vorbind. Se trag cumva mai dinspre vestul româniei? Că așa, s-ar explica.