Când Genius Travel s-a băgat în insolvență, ANAT a luat o decizie radicală și de a 2 a zi, i-a exclus din rîndurile sale, pentru că i-a pătat imaginea. Vă dați seama ce lovitură pentru o firmă care se închide și căreia practic i se rupe masiv de ce se va mai întâmpla.

Acum, cu insolvența de la Mareea Travel, ANAT anunță victorioși că de-abia ce au fost săptămâna trecută în control la ei și totul era în perfectă regulă. Azi nu mai e în regulă, pentru că patronul firmei nu e de găsit. Ar fi și culmea, când ai o companie care tocmai a dat țeapă insolvență de câteva milioane și venituri anul trecut de alte zeci de milioane, să îți pierzi vremea cu toți loserii, când ai avocați. Păi nu?

Și cu ocazia asta vedem cât sunt de utile și asigurările acelea ale companiilor de turism. Mareea avea asigurare pentru 50 000 de euro. Pagubele, ochiometric, acum, sunt la nivelul de 450 000, în creștere. Cum a decis ANAT că o firmă care vinde de zeci de milioane anual să aibă asigurare cât pentru o garsonieră în Berceni?

Da, foarte util. Cam ca ASF-ul.

marius usturoiu, un patron caruia mareele ii aduc bani