Acum vreo 2 săptămâni am fost pus în aceeaşi situaţie stranie în care sunt pus de fiecare dată când trebuie să iau un cadou unor prieteni. Să mă explic.

Urăsc cadourile făcute din obligaţie. Eu te vizitez pe tine, îţi aduc un mare cadou. Tu normal, vei veni să îmi întorci vizita şi clar te vei simţi obligat să vii cu un cadou mai şucar decât cadoul meu, că na, doar nu o să ne facem de râs. Eu la rândul meu, la următoarea vizită, vin cu un alt cadou, mai balşoi decât data trecută şi tot aşa, o spirală nebună a cadourilor, care pe lângă că te poate aduce uşor la faliment, e şi fără rost, pentru că în general, cadourile sunt nişte chestii profund inutile, gen seturi de ceşti, pahare, cutii de vin cu table şi şah sau alte chestii fade.

Aşa a fost şi de data asta. Nişte prieteni foarte buni, oameni minunaţi de felul lor, împlineau nişte ani de căsnicie, iar eu stăteam ca măgarul buridanez, gândindu-mă ce cadou să le iau. Până la urmă le-am luat un esspresor, dar dacă…

Dacă ştiam de faza cu pachetele cadou pentru o cină romantică, mă mai chinuiam eu atât? Le ofeream o cină romantică, lăsându-i să aleagă din 10 restaurante premium şi scăpam lejer şi relaxat, cu conştiinţa curată şi cu un cadou romantic. Sau dacă aş fi mai strâmt cu banii, le-as fi oferit pachetul cu 5 restaurante alese. Sau poate un weekend la munte, într-o pensiune aleasa de ei.

În fine, dacă tot am descoperit cum poţi să faci un cadou romantic, hai să vă fac şi vouă un cadou, la fel de romantic. Aşa că pun la bătaie 2 pachete ˝Restaurante alese premium˝, unul pentru cititorii cu blog şi altul pentru comentatori.

Bloggerii trebuie să descrie pe blogul lor una din locaţiile unde ar vrea să ajungă, pe baza pachetului cadou. Cea mai frumoasă descriere va primi un pachet.

La fel şi unul din comentatorii de la acest articol, dacă îmi va lăsa un comentariu care să mă emoţioneze până la lacrimi. (regulament oficial)

Nu uitaţi, alegerea e numai a mea, orice discuţie ulterioară e nulă şi neavenită, mailurile plângăcioase pot fi trimise la 1don7car3@cetin.ro
PS: Concursul tine pana pe 8 aprilie.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.