A inviat CEAUSESCU fratilor.
Asta o spun ca ceea ce o sa scriu se intampla numai pe vremea lui si anume:
Marti dimineata la ora 6:30m-am trezit cu auditul la usa,am deschis s-au prezentat si au spus ca au ordin retineti ordin sa faca transfer de marfa catre un anumit mic.ro.

Dupa cum stiti cu totii marfa ioc dar ei au spus ca daca am doua bucati dintr-un produs imi iau unul,au scos un stoc de marfa si s-au apucat de treaba.

Am intrebat si eu din curiozitate de ce se face acest transfer obligatoriu si raspunsul a fost ca acolo are loc o vizita oficiala a lui D.PATRICIU impreuna cu reprezentanti de banci si oameni de afaceri sa le arate cum merge afacerea.

Deci ca o concluzie avem o conducere COMUNISTA daca asa au gandit ei sa rezolve problema sa umple magazinele pe unde a trecut CEAUSESCU pardon PATRICIU am vrut sa scriu.
Deci toate bune si frumoase si la locul lor.

Si inca ceva sa nu va mai plangeti ca nu aveti marfa ca o faceti degeaba,acum PATRICIU stie ca peste tot este marfa deci ciocul mic si joc de glezne.

by Toto

Ca o completare personală, acum sunt convins că se dau țe.. se amâna plata furnizorilor pe termen nedefinit. La mine în cartier, acum vreo lună, a apărut un frugider cu înghețată polar. Care frigider s-a golit în 2 zile. Iar de atunci a rămas gol.

În rest, rămâne cum am stabilit, afaceri de succes patriciene.