SIncer să fiu, cred că totuși impresiile de pe internet sunt pur subiective și țin prea mult cont de faptul că Intactul e un cuib de mizerabili și securiști.
Mie mi-a plăcut X-Factor. Pentru că, la urma urmei, e vorba de oameni, de găsirea unor voci noi, care să îmbogățească peisajul muzical românesc.

Iar emisiunea asta face. Au fost 2 voci care m-au înfiorat total. Una din ele și din cauză că stăpâna vocii arăta într-un mare fel. O dezamăgire a fost fata care și-a trădat partenerul de scenă. Fără tremur, fără să se uite la el, fără să se sfătuiască, în concluzie fără urmă de respect, a acceptat să plece singură. Mizerabil.

Ce nu mi-a plăcut la emisiune?
Amantul Răduleascăi și sidekickul său nu sunt folosiți deloc. Deși sunt un rezervor de glume și cred că pot fi superiori lui Bartoș și celălalt…am un lapsus, băiatul care mă asasinează cu spamul de la Cosmote cu garajul.

Morar e în plus acolo. Lăsând la o parte că e un ciocardel care fură glume de pe bloguri pentru emisiunea lui de la radio, omul nu că nu se compară cu Simon Cowell și nici măcar cu balerinul furios de la Românii au talent. E pur și simplu în plus. Și, deși nu aș fi crezut, Adrian Sina este mult mai dur și mai potrivit rolului de examinator feroce.

Fata cu ploua infernal, Paula Seling, are pistrui. Și atât.