Știți faza cu ursul ucigaș, de ieri, nu? Amărâtul care a avut ghinionul să o atace pe ruda ministresei rovana plumb, drept pentru care a fost ridicat în aer un elicopter MAI pentru a-l localiza. Știți foarte clar că dacă nu era vorba de ruda unui ministru, probabil familia celui atacat era amendată pentru că a dat de mâncare ilegal ursului.

Dar să sărim peste asta.

Ora 21: Ministrul Mediului, Rovana Plumb, a anunţat că a fost emis aviz pentru ca ursul care a atacat trei oameni, în Dâmboviţa, să poată fi împuşcat cu tranchilizante

Mai țineți minte tigrul de la grădina zoologică din Sibiu? Cel lângă care porcii așa numiți vânători se îngrămădeau să se pozeze, că na, când ai ocazia să împuști un tigru?

Uite că istoria se repetă. Acum minunații vânători vor împușca cu glonț toți urșii din zonă, ca să își adauge la panoplie trofee de urs. Desigur, va fi absolut imposibil să fie împușcat cu tranchilizante, e pericol mare, nici leul nu se compară cu un urs de la marginea drumul din dâmbovița.

Mizerii de oameni.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.