Mai țineți minte articolul domnișoarei Străchinuță, din EVZ, despre bloggeri și veniturile lor fabuloase? Am și eu de făcut 3 precizări, să nu îmi rămână pe suflet.

1. Domnișoara Străchinuță este un demn exponent al jurnalismului care se practică în rromânia și este o demonstrație a motivelor pentru care ziarele se închid pe capete. De ce spun asta?

Deși domnișoara Străchinuță a fost extrem de incisivă, fiecare întrebare a ei referindu-se la câți bani iau, cum, ce etc, eu nu i-am spus nici măcar o cifră. Absolut nimic. Pentru că, din fericire, ca persoana particulară încă ai voie în mizeria asta de țară să îți ții veniturile confidențiale. Și am păstrat desigur mailurile care dovedesc asta.

În schimb, domnișoara Străchinuță a desprins de acolo că eu câștig 30 000 de euro anual din blog. Este absolut irelevant dacă îi câștig sau nu și teoretic ar trebui să nu intereseze pe nimeni asta.
În schimb este relevantă minciuna și setea de senzațional a domnișoarei Străchinuță.


2. O grămadă de rupți în cur, care se trezesc la 7 să plece să bifeze un loc de muncă prost plătit și chinuit, nu au altă treabă decât de a-mi judeca mie veniturile, reale sau nu. Desigur, nu lucrează în domeniu, nu au idee de prețuri, dar ei au făcut calcule clare, din care reiese sigur că nu am atâția bani, mai ales că merg cu Nova, nu?

Întrebare: Când vă scuipă șefii în cap, când lucrați ore suplimentare neplătite și mai ales, la fiecare sfârșit de lună când intrați pe cardul aproape nou de nefolosire și vă extrageți bănuții munciți cu trudă, vă gândiți la mine și la banii mei mulți nemunciți?

3. Dragi analfabeți trecuți prin școală ca gâsca prin apă, știu că sunteți învățați cu venituri lunare egale și fixe, diferențele de bani venind eventual din anualele măriri de salarii.
Dar când cineva spune că încasează o sumă anuală de x euro, asta nu înseamnă că suma aia se împarte la 12 și rezultă venitul lunar.

Acest punct este strict pentru domnul care scrie pe toate siturile cum am eu doar 3 bannere și nu am cum să iau 3000 de euro pe ele.
Da copilaș, ai dreptate, pe alea nu. Dar acum 2 săptămâni am avut un banner care reprezenta salariul tău pe cel puțin 6 luni.

E clar acum?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.