Acum câteva zile am primit în teste un modem de la Zapp. Am acceptat, pentru că o sursă de internet suplimentară nu strică niciodată. Mi s-a oferit să aleg dintre 2 modele, CDMA sau 3G.

Am ales 3G, pentru că mă interesa viteza mai mare. Din specificaţii, am înţeles că pe CDMA ar fi acoperire mai mare, dar dacă acum sunt capitalist, cui îi pasă de acoperire? Gimme some speed, baby! Alţi bloggeri, mai din depărtări, au ales CDMA, pentru acoperire. Deh, capitala rulez.

Recunosc, eram plin de prejudecăţi, la început. Toate părerile pe care le ştiam, destul de vechi totuşi, erau că merge prost şi că, în principiu, nu merită.

Aşa că l-am primit cu inima destul de strânsă.

Ca să constat că degeaba am stat cu inima strânsă. Mai ţineţi minte internetul meu de la UPC, din Constanţa? Da, cel cu care descărcam cu maxim 50 kbps.

Eh, cu Zapp descarc în mod constant cu peste 150 KBps. Păi să-mi fie cu iertare, dar atunci de ce să mai stau cu 20 de metri de cablu coaxial în casă, când pot descărca cu o viteză de 3 ori mai mare, având un muţunache înfipt în USB? Si am si de unde alege, pentru ca sunt valabile ambele oferte, CDMA si 3G

Îmi place avansul ăsta tehnologic şi faptul că, uşor uşor, firmele încep să ofere servicii, nu doar facturi.

Au mai scris pe tema:
Fulgerica – Zapp 3g vs. CDMA
VisUrat – CDMA vs 3G
Zoso – 3G sau CDMA?
Piticu – Zapp … cu 3G sau fara?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.