A început cea de-a treia ediţie a campaniei “Bicicleta Roşie”,  şi Coca Cola oferă iar 10 biciclete bloggerilor doritori (pe lângă cele 300 pe care le dă prin tragere la sorţi pe site)

Până mâine la ora prânzului trebuie să scrieţi un articol în care să răspundeţi la această întrebare: Unde v-aţi da prima oară cu bicicleta roşie?

Ca să fiţi luaţi în calcul la jurizare, însă, trebuie în total să raspundeţi la cel puţin două dintre cele cinci sarcini care au fost anunţate zilele trecute şi prin widgetul de la mine de pe blog. (zoso.ro, piticu.ro, visurat.ro, cabral.ro)

Noi vom alege mâine 10 câştigători dintre cei care îşi doresc cel mai tare o bicicletă roşie şi care au indeplinit cu simţ de responsabilitate sarcinile zilnice! Dar trebuie să fiţi sâmbătă seara în Bucureşti, să participaţi la turul organizat în Parcul Izvor ca să vă luaţi în primire bicicleta!

Dacă n-aveţi blog, succes la tragerea la sorţi de pe site!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.