dani corban

Nu, selfie nu e o invenție a anilor 2000. Oamenii își făceau poze singuri încă din neolitic (pentru cei mai tineri, care au făcuut școala după revoluție, neoliticul e o perioadă istorică), doar că era puțin mai greuț să scoți poza și, mai important de atât, nu aveai cum să îi dai share în rețelele sociale, pentru că doamnele de la biserică, singura rețea socială acceptată în vremurile de demult, nu juisau la vederea unei picturi rupestre, murale sau pe pârțolan.

Recunosc sincer că am bușit multe filme încercând să îmi fac poză singur, dar cu CMENA8, aparatul meu foto pe care l-am pierdut și încă mă zgârii pentru asta. Desigur, nu mi-au ieșit multe și nu cred că s-a păstrat vreuna, dar rămâne ideea că făceau și bunicii voștri selfie, nu doar voi.

Citind de nea caisă ăsta care a murit pentru că a încercat să își facă selfie cu trenul, încercam să îmi aduc aminte unde a fost cel mai curajos selfie pe care l-am făcut vreodată. Din păcate, cât timp sunt într-o relație serioasă, nu pot scrie despre el.

Dar poate aveți voi vreun selfie de care sunteți mândri.
Dani Corban de exemplu are un selfie cu o oaie…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.