Lasam un pic politica la o parte, ca prea m-am scarbit de ea aseara. Vreau sa va zic despre cateva concursuri cu iarna, prin locuri pe unde ninge, chiar daca la noi nu. V-am mai zis si mai demult de skifun, care atunci dadeau excursie pentru un om si 9 prieteni de-ai lui. Acum au 3 bucati concursuri mari si late, la care e foarte usor sa va bagati.

Sa incepem cu lucrurile de interes pentru noi toti – premiile. De data asta au o lista de premii: 5 excursii de cate 4 persoane in Austria, la Salzburg – asta pentru primul concurs. Apoi mai dau varii premii supriza in fiecare saptamana, pana pe 13 decembrie, pentru cate un concurs special.

Ca sa intrati in concursul pentru excursiile de 4 persoane, va inscrieti pe site-ul lor si raspundeti la niste intrebari despre Craciun si alte chestii conexe de iarna. Multe dintre raspunsuri le puteti cauta usor pe gugal, deci nu e foarte greu sa participati.
Asta e concursul de pe prima pagina, care tine pana pe 6 Decembrie.

Apoi mai sunt 2 saptamani si ceva de concurs cu premii speciale – saptamana asta se termina pe 29 noiembrie, dupa care mai sunt inca doua in care puteti sa va bagati. Detalii mai multe nu stiu nici eu, vor anunta ei pe site, dupa ce se termina parta asta de concurs. In principiu o sa fie cu ceva poze si voturi.

Pentru cei mai scriitori dintre voi, skifun face un concurs de scrisori pentru Mos Craciun. Pe vremea mea, Mos Craciu era Mos Gerila si nu prea aveai cui sa transmiti dorintele decat parintilor. Dar apoi, pe 25 dimineata, gaseam sub brad ceea ce mi-am dorit. De data asta trebuie sa va promovati scrisoarea, pentru ca cea mai populara dintre ele va fi premiata cu un notebook. Concursul asta tine pana pe 13 decembrie.

Eu zic ca sunt mai mult decat suficiente moduri si sanse sa va inscrieti in concursurile astea, mai ales ca nu strica un cadou in plus de Craciun. Bafte!

10 comentarii Adaugă comentariu

 1. ski nu sky.

  0

 2. #2

  multumesc, am corectat

  0

 3. Buuun!

  Păi să ne apucăm să-i scriem lui Moşu, că şi aşa aveam de gând… 😉

  0

 4. Roxana, si ai de gand sa te dai cu motocicleta pe partie ? O sa ma gandesc la tine cand o sa trece elefantul pe langa mine pe plaja din Hikkaduwa… sper sa fie la fel de simpatic ca vacile de pe plaja din Goa… 🙂 stii poza de pe blog…

  0

 5. #5

  eu am vazut motorete pe partie. cu cuie in roti, mergeau de numa numa. ah, i-am dat idei femininei…

  0

 6. Ba chiar ma gandeam sa-i scriu lu’ Moshu :))

  0

 7. Ei, vezi, acum am mustrari de constiinta ca ii dau idei periculoase si pe urma am cosmaruri noaptea… oricum i-am dat cosmaruri cu poze:

  imperatortravel.blogspot.com/2009/11/tana-toraja-unde-vii-traiesc-pentru.html

  Roxana, vreau sa ne mai vedem la world by foot……! Nu schia pe partieeeeeeee…..

  0

 8. mos gerila era al comunistilor
  ar tebui si astia sa inventeze ceva ptr copii in afara de mos craciun
  dar nici asta nu vor sa dea 🙂

  0

 9. Mos Gerila e de fapt rusesc… inca mai exista in Rusia, no pb

  0