• E foarte interesant cum un amărât bolnav psihic a devenit peste noapte MONSTRUL din tramvai, asta deși cu 2 zile înainte era vorba de ISTERIA înțepăturilor. În locul celor de la realitatea, mi-ar fi foarte rușine că trăiesc și respir aer care ar trebui consumat de alții. Nu dau link. Așa, de-al dracului.
  • Au fost depistați băieții care se pișau victorios pe talibanii morți în timp ce își apărau țara. Hotnews scrie că de fapt se pregăteau să se pișe, deși filmul arată foarte clar ce făceau adevărații MONȘTRI. Deh, când ești o latronă băsistă, trebuie să respecți ucigașii, nu ai încotro.
  • După cum bine spune spuse, săptămâna viitoare tot internetul îl va urî pe Raed Arafat, care, nu-i așa, are afaceri oneroase, prieteni cu bani, nu e sărac și, ce e mai rău, a îndrăznit să nu fie de acord cu bășescu. Iar mașinăria de intoxicare lucrează ceas. A se vedea retarzii de la kamikaze, care își mai rotunjesc și ei veniturile, dacă vânzări canci. Anul electoral, salvarea muiștilor din presă.
  • Avocatul poporului s-a trezit exact când trebuia să tacă. Singura chestie care putea opri mizerii precum șpaga la miez de noapte, idioți ca senatorul junior plăcintă și alte măgării, adică acea cameră video care înregistreză video și audio tot ce se întâmplă, e declarată ilegală pentru că, vezi doamne, încalcă dreptul la intimitate al cetățeanului. Bine că nu e încălcat dreptul la infracționalitate, doamne ferește.
  • Surpriză. Rromânii sunt angajați part time, după care sunt ținuți la muncă 12 ore pe zi. Vai, cine s-ar fi gândit la asta. Dumnezeule, păi toată lumea clama că va fi foarte bine atunci când angajatorii nu vor mai fi obligați să încheie contracte pe perioadă nedeterminată, că oricum poți fi dat afară, plus alte mizerii de amețiți portocalii. Ce să zic, culegeți ce-ați ales, praștiilor.
  • Președintele curții constituționale, aflat în poza din articol, cel cu privirea inteligentă, a motivat respingerea legii eutanasierii pentru că e nedemnă. Clar, după găinile stresate, acum avem câinii fără demnitate.

    Pe motiv că eutanasierea nu este un lucru normal, este împotriva demnităţii umane. Imaginaţi-vă un câmp imens pe care sunt 200.000 de câini şi câţiva oameni care îi omoară. Aţi vrea să vă uitaţi acolo, să vedeţi imaginea asta? Aţi vrea să fiţi unul dintre cei care îi omoară?

  • Victor Ponta, acest mesia al rromâniei, dă o fugă până la raliul de la monte carlo, că na, e îndrăgostit de automobilism. Sunt curios, oare membrii PSD, ăia care au mai rămas, când vor realiza că Ponta e de fapt maimuța PDL care le distruge orice șansă de a câștiga vreo alegere, vreodată?
  • Deontologia Răitaru TV este senzațională prin lipsă. Pentru că, deși patronul lor, cel care practic a furat realitateatv de la proprietarul ei de drept ei, este acuzat într-un dosar la DNA, angajații Rătaru TV nu îl menționează în știrile despre subiect, ci vorbesc doar de ceilalți 2 acuzați. Desigur, lupul își schimbă părul, dar nu și realitatea.
  • Mâine plec la Cluj și când mă gândesc că trebuie să trec prin mizeria de oraș numită Sebeș, îmi vine să o iau la fugă. Pe primarul din Sebeș l-aș lega de o mașină care stă la coadă la intrarea în oraș și l-aș târî până la intrare. Adică 12 kilometri. Imbecil.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.