arhi_final

Am domeniul cetin.ro din 2008. L-am cumpărat ca să fie al meu, nu aveam planuri cu el, la fel cum am și ametcea.ro. Am și scris pe el, la începuturile mele în internet. Am renunțat să îl folosesc, tot în 2008, pentru că îmi aducea aminte de ceva dureros din viața mea. Dar el a rămas tot al meu (bine, al meu e un fel de a spune, a fost cumpărat de colega Vali, pe vremea respectivă nici nu știam exact cum arată un card. Vă provoc să schimbați proprietarul unui domeniu la mizeria numită rotld. Vă provoc.)

Cred că, din punctul meu de vedere, e momentul să am numele meu. Pentru că, după aproape 10 ani în zona asta, numele meu e destul de cunoscut, uneori mai mult decât aș vrea, iar un pseudonim oarecare, fie el Arhi sau Vasile, devine inutil. Pentru că eu sunt Cetin, toată lumea care mă citește știe cum mă cheamă, toți știu că sunt român, sunt tătar, sunt ateu, sunt deștept și sunt rău de gură. Și că nu îmi pasă de nimeni, dacă eu cred că am dreptate.

cetin punct ro nu înseamnă o schimbare fundamentală. Ar fi și culmea, tot eu sunt, la urma urmei. Schimbările pe care le gândesc eu sunt pe termen lung, sunt naturale, vin de la sine și au o paletă mai largă. Începând cu layoutul, gândit de Valentin, lucrurile vor fi la fel, doar că puțin altfel. Puțin câte puțin. Poate vă va plăcea sau poate nu. Vom vedea.

Important e că, după un drum de aproape 9 ani cu arhiblogul, am închis un capitol foarte, foarte lung din viața mea. Un capitol frumos, care m-a educat și m-a definit, un capitol prin care am cunoscut oameni, am iubit oameni, am urât oameni.

cetin punct ro e un pas înainte, pentru mine. E nevoia mea de a evolua. Gândesc această mutare de aproximativ 2 ani, dacă nu mai mult. Am calculat, am gândit, m-am sfătuit, am încercat multe. Dar, până la urmă, decizia este numai a mea. Și azi, odată cu pășirea în full 40 de ani, am simțit că e nevoie și de asta.

Salut, am fost Arhi.
Cunoaște-l pe Cetin.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.