Acum, la cald, aş vrea să îmi pun gândurile mai importante că după aia uit.
În primul rând felicitări lui Sebi. A câştigat tot ce se putea câştiga. Iar celor care îi tot dau cu laptopul în sus şi în jos: nimeni nu îi ţinea pe oamenii ăia să voteze cu altcineva şi să vină să spună că au votat visurat. Şi totuşi, au votat cu el. Ar trebui să vă dea de gândit.

Ceea ce mă aduce la altă treabă. Trebuie să ai măcar un şurubel lipsă în constituţie ca să crezi că eu m-aş certa cu FINII mei pentru blog. Ar trebui să vp dea de gândit şi asta.

Mă bucur pentru piticigratis. A demonstrat că e bun, că scrie bine şi că poţi să porneşti oricând în blog, dacă ai valoare, ajungi acolo unde îţi e locul. Şi prin asta îi răspund lui Radu de la pitici şi la întrebarea de ce l-am scos din blogroll. Pentru că a fost în blogroll cât era mic şi necunoscut şi nu auzise nimeni de el. Acum e pe locul 2 la roblogfest. Nu mai are nevoie de mine.

Organizarea roblogfest. Oricât de nesuferit mi-ar fi mie Novac, trebuie să recunosc că a încercat să facă să fie bine. Ştiţi ce e păcat?
Că n-ai cu cine, bă. Bloggerii stăteau şi o frecau intelectual prin colţuri, total neinteresaţi de nimic. Am crezut la început că e legat de prestaţia destul de jalnică a celor de dinainte de anunţarea câştigătorilor. Dar nu. Ei erau la fel şi când se anunţau câştigătorii.

Am înţeles, e eveniment de socializare. Dar ai bunul simţ ca la main eventul serii să te prefaci că eşti atent la scenă, nu lăsa impresia că ai venit doar să crapi aripioare de la KFC si bere. Foarte dezamăgit am fost.

Cabral a citit lista cu câştigătorii la cel mai automat foc posibil. Pur şi simplu nu puteam scrie în ritmul în care îi anunţa el, cu tot cu pauze. Şi scriu destul de repede. Probabil că a fost pro-bono prezentarea aia, dar totuşi, măcar 20 de secunde pentru fiecare categorie tot meritau.

Concluzia?
Îmi pare rău că piatra m-a împiedicat să particip. Aş fi vrut să cunosc o grămadă de oameni frumoşi pe care i-am cunoscut pe blog, să mă reîntâlnesc cu vechi prieteni şi să beau bere moka.
Vestea bună e că mă doare în penis. La propriu. Adică cred că piatra stă să iasă.
Wish me luck.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.