1. Syda, tipul care o babardește pe stimabila parlamentară analfabetă Elena Băsescu, a ajuns consilier economic la ambasada rromâniei din paris. Îmi și închipui cum s-a desfășurat examenul:

  Taaatiiii, tu știi cât de mult îl iubesc eu pe Syda. Hai, ajută-ne să fim mai aproape, că de la Bruxelles la Paris e o aruncătură de băț. Hai taaaaaaaaatiiiii, te rog, ce dacă e doar o curvă masculină, eu îl iubesc taaatiiiii.
  Și tati l-a făcut expert. Clar, nu?

 2. Elena Udrea e de părere că avem nevoie de un despot luminat, de o mână forte care să conducă rromânia. Desigur, e ceva normal pentru milioanele de tembeli care l-au votat că na, e de-al nostru.
 3. Cine s-ar fi gândit că FMI a alimentat criza din europa, pentru a forța să îi fie cerut ajutorul? Absolut nimeni, iar faptul că am devenit datori pe viață, noi și urmașii noștri, pentru ca BOC să plătească salariile celor din administrația publică, e doar o chestie de conjunctură.
 4. Teo Trandafir, dupa ce și-a ratat cariera, s-a gândit să sară în barca politică a pedeleului și să candideze. Foarte interesant, mai ales că oponentă îi este Liliana Mincă, doamna care a fost șefa loteriei rromâne având toate calitățile necesare, adică amanta de senator și posesoare de vagin dulce ca telemeaua de vacă.
 5. Mai îi țineți minte pe marii noștri actori, care sunt forțați să renunțe la pensie, dacă vor să mai joace pe scena vreunui teatru? Desigur, asta pentru că bugetul nu ne permite.
  Deputații și senatorii însă au voie să fie și pensionari în același timp, adică pot cumula aceste venituri. Drept pentru care își fac parcare de 17 milioane. Lei. Noi.
 6. Si ca o ultima constatare: Poate îmi explică și mie cineva de ce are nevoie Banca Nationala a rromâniei să cumpere 50 de mașini de teren? Au de discutat afaceri grele prin zone greu accesibile? Sediul BNR e la munte, nu pe Calea Victoriei? Serios, nu înțeleg.
Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.