Pentru ca un domn de bine comenta aici ca dragă doamne, de fapt eu fac campanie PSD-ului pentru un pumn de fise, când vă recomand să nu mergeţi la vot, astăzi vă prezintă bătrânul Arhi şi motivele PSD pentru care să nu mergeţi la votare.

Ia hai să vă spicuiască nenea de pe un site de mare angajament, de unde aflăm un top 10 al candidaţilor pătaţi:

1. Nicolae Serban (PSD-PC) – Bucuresti colegiul electoral S4
a propus amendamentul care le interzice inspectorilor ANI sa faca publice rezultatele verificarilor; a propus amendamentul care i-a scapat pe reprezentantii cultelor religioase de verificarea averilor

Vreţi să ştiţi cine i-a ridicat pe preoţi deasupra oamenilor de rând? Uite el este, nenea Nicolae.

Doru Ioan Taracila (PSD-PC)- Calarasi, colegiul electoral S1
a votat amendamentele care elimina din randul faptelor penale acordarea creditelor cu incalcarea normelor de creditare si folosirea acestora in alt scop decat cel declarat

Lui trebuie să îi mulţumim pentru că devalizarea băncilor nu mai este fapt penal.

Sergiu Andon (PSD-PC)- Bucuresti , colegiul electoral D16

a initiat si redactat textul motiunii impotriva ministrului justitiei, Monica Macovei;

Senilul acesta este inventatorul limbii de lemn. Un interviu cu el înseamnă o lungă înşiruire de inepţii, din care rezultă un mare NIMIC.

Florin Iordache (PSD-PC)- Olt, colegiul electoral D5
a propus si a votat amendamentele care transforma Codul de Procedura Penala intr-un scut al infractorilor

Ştiaţi că, în rromânia, poliţia nu poate face percheziţie şi nu poate intercepta telefoane decât dacă este înştiinţată în prealabil persoana vizată?
Ei, nenea Florin, catindatul PSD, este iniţiatorul legii. Credeţi că de fapt el ar fi avut ceva de ascuns, sau poate tovarăşii lui de politică? Nu cred, el de fapt a iniţiat un act democratic.

În fine, mă enervez numai citind ce e acolo. Îi găsiţi pe toţi aici, fremătând de veselie, dornici de un nou mandat, în care să ne demosntreze cât de mult pot face ei pentru ţărişoara asta atât de greu încercată.

Nu votaţi. Nu mergeţi la vot. Oricum iese cine trebuie.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.