Pentru că e pe final de mandat și la anul o să sugă cucul, că mă îndoiesc că există vreun tip atât de retardat încât să îi mai voteze proteza, iar autostrada suspendată a rezolvat-o, domnul Oprescu s-a decis să dea moka noul stadion, ăla care inițial costa 100 de milioane, iar Oprescu l-a făcut cu 200, pentru că se poate și e de unde.

Mai exact, să îl concesioneze unei firme private, fără să primească practic nimic. Citiți aici și faceți-vă cruce cu limba-n gură, pentru că e absolut incredibil.

Mai mult, chiar dacă firma va raporta profit după doi ani, Muncipalitatea va primi o parte din profitul făcut de firma concesionară abia din al patrulea an. Atunci, dintr-un profit total de 956.000 de euro, în visteria Muncipalităţii vor veni 143.400 de euro, iar concesionarul va rămâne cu 812.600 de euro.

Deci primăria construiește un stadion 200 de milioane de euro și îl concesionează unei firme, sperând să primească 143 000 euro în 4 ani? 1 milion de euro în 40 de ani?
Să facem un mic calcul.

La meciul cu franța, au fost 50 000 de oameni. Să punem un preț mediu de 100 de lei pe bilet. Asta înseamnă 5 milioane lei. 1 milion și de euro încasări. Ok, nu intră în buzunarul lor, dar primesc o chestie procentuală, eventual o sumă fixă, anyway, bani care să acopere cheltuieli și altele.

Întrebarea e, câtă șpagă se pregătește pentru buzunarele lui Oprescu, dacă vrea să facă o mânărie ATÂT de imensă?

Later edit: ULTIMA ORĂ!! După autostrada suspendată, acum avem trotuarele rulante!! Ce ușor e să dai din gură, e incredibil…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.